5 noi aplicații Android și iOS de instalat pe smartphone fără ezitare

Ca în fiecare weekend, ne întâlnim pe NextPit pentru selecția mea de 5 aplicații și jocuri mobile gratuite sau plătite care mi-au atras atenția pe Google Play Store și Apple App Store.

Încerc în fiecare săptămână să vă aduc cele mai bune aplicații posibile care nu sunt capcane de date personale sau cuiburi de microtranzacție. La propriile mele constatări, adaug și aplicațiile descoperite de comunitatea NextPit și distribuite pe forumul nostru, pe care vă invit să le consultați.

De la jocuri pentru mobil la aplicații de productivitate, iată cele 5 aplicații gratuite și plătite pentru Android/iOS NextPit săptămâna aceasta. Publicăm această selecție în fiecare săptămână, puteți consulta și cele 5 aplicații ale mele din ultima săptămână.

Neeva (iOS și Android)

Neeva este un browser web care blochează, de asemenea, instrumentele de urmărire terță parte, asigurându-se că datele dvs. de navigare și căutare rămân în siguranță și nu vor fi vândute nimănui. De asemenea, veți putea căuta în liniște și anonim cu căutarea incognito. De fapt, puteți alege să fiți și mai productiv prin sincronizarea e-mailului, calendarului și documentelor, astfel încât să puteți găsi tot ce aveți nevoie dintr-o singură bară de căutare.

  • Preț : Liber / Publicitate: Orice / Achiziții în aplicație: Da / Cont: Nu este necesar

Neeva oferă o experiență de navigare interesantă, fără anunțuri, care vă poate ajuta să vă îndepărtați de Chrome. / © NextPit

Blocuri de făcut (Android)

Cu această aplicație de productivitate, îți vei putea organiza viața folosind o succesiune de blocuri, abordând-o într-un mod diferit. Datele și programele vor fi de domeniul trecutului, deoarece vă veți concentra pe o activitate la un moment dat.

De fapt, trebuie doar să te uiți la bloc pentru a ști ce urmează pe listă. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe o activitate la un moment dat, iar când aceasta este făcută, este timpul să treceți la pasul următor, completându-vă sarcinile într-un mod ordonat. Nu există nicio grabă în această metodă, deoarece vă puteți lua tot timpul de care aveți nevoie pentru a o face. Dacă simțiți că blocul curent este prea dificil de finalizat în acest moment, pur și simplu reprogramați-l mutându-l în jos în listă și finalizați blocul următor.

Toate blocurile pot fi denumite și separate în funcție de culoare, evaluări și pictograme. De asemenea, puteți alege să arhivați blocurile când ați terminat cu ele sau să le restaurați dacă au fost arhivate accidental. Parcă te joci Tetris!

  • Preț : Liber / Publicitate: Orice / Achiziții în aplicație: Nici unul / Cont: Nu este necesar
Blocuri de făcut

Îndeplinește-ți sarcinile calm și ordonat. / © NextPit

Acolo (iOS și Android)

Yonder este o platformă de webcomics și webtoons. Cu Yonder, poți să răsfoiești o listă de benzi desenate web pe baza genului pe care l-ai definit, să le selectezi pe cele pe care vrei să le citești și să te pierzi într-o lume a imaginației. Interfața cu utilizatorul este destul de simplă și funcționează bine cu modul întunecat al telefonului, ceea ce îl face mai ușor pentru ochi.

Conținut plătit este, de asemenea, planificat pentru unele articole, dar nu costă un braț și un picior. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un cont pentru a vă abona la diferitele cărți și pentru a vă consulta biblioteca. Rămâne de văzut dacă Yonder este suficient de bun pentru a se susține în anii următori, dar dacă se înscriu destui utilizatori, masa critică ar putea fi atinsă și aplicația ar putea deveni un hit de cult.

  • Preț : Liber / Publicitate: Orice / Achiziții în aplicație: da / Cont: Nu este necesar (dar recomandat)
acolo

Mergi la Yonder pentru a-ți extinde mintea citind. / © NextPit

Caiet de schițe (iOS și Android)

Sketchbook este o aplicație de desen care include o multitudine de pensule și culori, permițându-vă să creați capodopere digitale în timp ce sunteți în deplasare. Sigur, este un înlocuitor slab pentru o tabletă digitală de desen, dar cu stiloul potrivit, îți poți dezlănțui spiritul creativ.

Artiștii și ilustratorii vor găsi cu siguranță că funcțiile de nivel profesional și instrumentele extrem de personalizabile sunt acceptabile în comparație cu alte aplicații de pe piață. Interfața cu utilizatorul este elegantă și oferă o experiență naturală de desen, eliberându-vă de distrageri, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin pe captarea sau exprimarea ideilor voastre cele mai profunde.

  • Preț: Liber / Publicitate: Orice / Achiziții în aplicație: Da / Cont: Nu este necesar
caiet de schițe

Uită de hârtie și creează capodopere cu Sketchbook / © NextPit

Vampire Survivors (iOS și Android)

Ești aruncat în acest joc RPG de supraviețuire în timp real, care are un gameplay minimalist, dar o valoare de rejucare ridicată. Principiul jocului este destul de simplu. Trebuie să supraviețuiești cât mai mult până când moartea te ia și vei obține odihnă veșnică. Fiecare cursă vă va permite să colectați aur, pe care îl puteți cumpăra apoi upgrade-uri, astfel încât următorul supraviețuitor să aibă șanse mai mari să ajungă la final.

Valurile de dușmani sunt nesfârșite. Trebuie să tăiați aceste creaturi ale nopții și să încercați să supraviețuiți până în zori, dacă este posibil. Este încă o experiență grozavă de la început până la sfârșit și ar putea fi nevoie să te gândești la diferite strategii de supraviețuire dacă vrei să ajungi departe pe termen lung.

  • Preț : Liber / Publicitate : da / Achiziții în aplicație: Nici unul / Cont: Nu este necesar

Ce părere aveți despre selecția noastră de săptămâna aceasta? Ați găsit alte aplicații sau jocuri interesante pe Google Play Store sau Apple App Store?

.

Add Comment