A cincea. Prix ​​du Chêne du Coup de Foudre la Chantilly duminică, 30 octombrie 2022. – Angers Info

Direcția Chantilly în această duminică, 30 octombrie 2022 pentru Tiercé-Quarté-Quinté +. În acest eveniment, Prix du Chêne du Coup de Foudre concurează împotriva alergătorilor. Cursa se va disputa pe o lungime de 1600 de metri și va fi dotată cu 50.000 de euro.

În acest caz, Pergament (1) are scuze pentru a face primele două încercări la acest nivel. Pe 07 august a călătorit cu mașina greșită și pe 28 august, peste 1.900 de metri, a fost foarte optimist la start dar a reușit să termine corect. Aici, înapoi pe milă și pe PSF, ar trebui să se poată reabilita. Deși este un așteptător, ar trebui să i se acorde mult credit. Uzel (12) tocmai a arătat o revenire la formă. Mai mult, la această valoare, rămâne competitivă pentru primele locuri. Dacă cursul merge fără probleme, nu există nicio îndoială că va putea termina în primii cinci.

Secretele lui Geny

Christopher Ferland: Dantes (2) trebuie să mă liniștească. M-am lăsat tentat de această intrare pentru că este într-o formă bună la antrenament și se descurcă bine pe această distanță. Acum depinde de el să ne arate că se răscumpără în competiție. Înainte de lovitură, sunt în așteptare.

Jerome Reynier: Dar Tougi (3) este un cal care face aproape toate cumpărăturile și îi place PSF. Ultima sa ieșire este bună, arătându-și competitivitatea la acest nivel. Este adevărat că trebuie să beneficiezi de o bună desfășurare a cursei, dar mă aștept la un comportament bun. Își are locul la finish.

Miroslav Rulec: Craps (4) a fost perfect pe teren moale data trecută. În mod normal, este competitiv în valoarea 38. Totuși, trebuie să vedem ce va face pe PSF. De asemenea, aceasta este a doua cursă după o lungă absență, ceea ce poate fi o problemă.

Igor Endaltsev: Ciccio Boy (5) este într-o formă bună și performează în această categorie. Ai nevoie de un număr de șir bun (nota editorului că a moștenit 7). Dacă totul merge bine, are șanse mari.

Maurizio Guarnieri: Cirano (6) nu a putut fi ascuns la La Teste și cu greutatea lui grea a cedat pentru a termina și în ultimul timp nu a apreciat terenul greu, motiv pentru care am așteptat acest quinté. Are o greutate decentă și îi place PSF-ul. Cu un parcurs bun al cursei, rămâne competitivă. Sfatuiesc sa-l cumperi din nou.

MF Pinto: Josephino (7) este bun, motiv pentru care îl folosim. Se afla pe o distanta limitata (ar fi fost bine peste 1.500 de metri) dar o face bine tot la fel. Este mult mai bun pe PSF și a fost bine jos pe scara valorii. Ai nevoie de un număr de șir bun, pentru că merge aproape de cap (nota editorului, a moștenit 4). Ne așteptăm la o performanță bună.

Doamna Alicja Karkosa: Abelard F (8) a fost bun anul trecut când a jucat în Franța. Ulterior, a avut o perioadă în Polonia care nu contează. A găsit aceeași formă ca anul trecut. A revenit bine în Franța și a rămas în formă bună. Poate fi competitiv.

Thierry Lemer: Alexej (9) a fost consistent pe tot parcursul sezonului și pare mai impactant pe PSF decât pe iarbă. Nu are de ales, dar este într-o formă bună. În valoare de 35,5, trebuie să pleci.

Doamna Sofie Lanslots: Avrilomanoir (10) este nou în grajdul nostru, dar s-a adaptat rapid. Suntem foarte multumiti de comportamentul lui. Ultimele ori a arătat că a avut un finisaj bun. Dacă la al doilea eveniment ar fi putut avea ambiții, acesta va fi un semn de întrebare la acest nivel. Nu știm dacă va putea ocupa un loc, dar putem spera că da.

Hans-Albert Blume: Braveheart (11) nu a fost bine ultima dată. Trebuie să uiți de acest serviciu. Este într-o formă foarte bună și va fi mai bun pe PSF. Sunt încrezător pentru o performanță bună.

Miroslav Rulec: Bobik (13) a câștigat trei handicapuri și acum este mai sus pe scara valorii. În mod normal, merge pe toate terenurile și se bucură de PSF. Încercăm să luăm bani, dar trebuie să vedem ce poate face la această valoare.

Cedric Boutin: Ar fi trebuit (14) să nu fi fost niciodată în joc în ultima vreme. Se pare că era într-o zi liberă. Cu toate acestea, el se descurca bine la antrenament. I-am dat ceva timp să-și revină puțin psihic și pare să fie bine. În prima cursă, nu este evident, dar și-a recăpătat multă prospețime și nu este de exclus complet de la o combinație mai largă.

Fabio Carnevali: E Va Bin (15) este un mânz care a avut câteva probleme în ultima vreme și cred că ultimele sale rezultate nu reflectă valoarea lui. Totuși, duminică, ne aflăm într-un handicap împotriva bătrânilor. Jocul nu va fi ușor, dar calul meu va apărea într-o formă foarte bună și sper să-l văd purtându-se bine.

Un rezumat:1-3-12-5-2-4-6-8 Rezumatul presei:3 – 5 – 2 – 6 – 1 – 4 – 12 – 10

Equidii: 1-5-4-8-2-3-12-6
Europa1:5-2-3-6-12-1-14-4
Parisianul: 1-5-12-3-2-9-8-6
Alsacia: 4-1-12-3-5-9-13-6
Paris Turf: 5-3-12-1-4-2-6-7
RTL:5-6-3-12-1-4-8-11

.

Add Comment