Aici începe totul: ce te așteaptă în episodul 393 de joi, 5 mai 2022 [SPOILERS] – Seriale de știri la TV

În următorul episod din „Aici totul începe”… Pe măsură ce rănile se înmulțesc în sala de bal, Louis face o descoperire teribilă.

Atentie, paragrafele urmatoare contin spoilere la episodul din Aici incepe totul difuzat maine seara pe TF1! Dacă nu vrei să știi nimic, nu mai citi!

Joi, 5 mai în Aici totul începe…

PE CUM RĂNIȚII SE ÎN MULTEȘTE, LOUIS FACE O DESCOPERIRE TERRIBILĂ

Primul bal de absolvire al Institutului Auguste Armand s-a transformat într-un coșmar, iar tavanul din camera de recepție este acum în pericol de a se prăbuși. Din păcate, elevii școlii de gastronomie sunt prinși din moment ce ieșirea este blocată de o structură metalică.

Alertați de strigăte, Lisandro, Hortense și Eliott încearcă cu disperare să deschidă ușa din exterior, dar fără succes. Greg, care se află chiar în spate, reușește totuși să comunice cu ei. După ce le explică situația, le ordonă să cheme ajutor. Fără să aștepte, Lisandro sună la pompieri.

Situația este presantă acum. În timp ce tavanul scârțâie și este pe cale să cedeze, Greg și Axel caută o soluție pentru a ieși. Fiul Delobel încearcă apoi să spargă ușa, dar ajunge să-și luxeze umărul. La rândul său, Axel încearcă lovind puternic. Degeaba.

La scurt timp după aceea, Axel și Salomé își amintesc că camera are o ieșire de urgență. Deoarece multe mese și scaune blochează accesul, elevii formează un lanț care să conducă.

La rândul ei, Anaïs își recapătă cunoștința după ce a leșinat câteva minute. Văzând tavanul gata să cadă, tânăra intră în panică. Apoi Constance și Zacharie o liniștesc explicându-i că ajutorul nu va întârzia să apară. Cu riscul de traumatism la cap, Constance îi ordonă apoi să nu se miște până când nu este îngrijită.

La câțiva kilometri distanță, Teyssier profită de seara lui pentru a coace în timp ce ascultă muzică clasică. Cu toate acestea, seara lui ia o întorsătură dramatică când soția lui îl sună pentru a-l informa despre situație. În timp ce el întreabă dacă ea și copiii lor sunt bine, acoperișul se prăbușește. Intrat în panică, Emmanuel vorbește cu Constance, dar aceasta din urmă și-a scăpat telefonul și nu mai răspunde. Imediat, își ia lucrurile și se duce acolo.

În sala de bal, e haos. Deși puțin zdruncinați, Théo, Célia, Deva, Enzo, Mehdi, Lionel, Salomé și Axel sunt sănătoși. Împreună, reușesc să elibereze ieșirea de urgență și toată lumea poate astfel evacua. Din păcate, multe răniri sunt de deplâns.

Acesta este cazul lui Kelly care este blocată sub dărâmături. Lionel și Laetitia încearcă să o elibereze rapid, dar structura metalică care o ține prizonieră este prea grea. Repede, Guillaume și Salomé vin să le dea o mână de ajutor și împreună reușesc în sfârșit să o elibereze pe tânără. Întrucât este grav rănită la picior, Salomé consideră că este mai sigur să nu o miște. Chiar dacă inițial este reticentă să se îndepărteze de fiica ei, Laetitia părăsește camera pentru a alerta serviciile de urgență. Odată ce mama ei a plecat, Kelly izbucnește în lacrimi, apoi declară că nu a avut niciodată atât de multă durere în viața ei.

Câteva clipe mai târziu, la fața locului au sosit pompierii. Odată ce au fost informați despre situație, comandantul de brigadă și echipele sale intră în cameră pentru a îngriji răniții. La scurt timp după, Teyssier ajunge la rândul său la locul tragediei și se asigură că Théo, Axel și Célia sunt bine înainte de a merge în căutarea soției și fiicei sale care încă nu au plecat. Totuși, un pompier îl împiedică să intre.

Greg și Jasmine așteaptă ca un medic să examineze umărul tânărului când Hortense și Eliott sosesc cu Naël. Ulterior, un pompier preia controlul pe fiul Delobel și îi pune umărul la loc.

În același timp, Zacharie și Constance ies nevătămați din cameră. Cutremurat de ceea ce tocmai s-a întâmplat, șeful Landiras o ia pe asistentă în brațe când Emmanuel și Axel li se alătură. Charlène fiind încă negăsită nicăieri, regizorul îi cere lui Zacharie să-și vegheze soția înainte de a intra în cameră. Din fericire, Teyssier și Axel ajung să descopere tânăra inconștientă cu Louis lângă ea. Mai mult frică decât rău, deoarece își recapătă cunoștința și poate părăsi apoi localul.

La câțiva pași, Kelly este îngrijită de pompieri. Dacă e mult mai bine, nu-și mai simte piciorul. Panicata, Laetitia ii cere pompierului sa faca ceva dar acesta din urma ii spune ca nu este treaba lui si ca va veni un medic sa o vada.

La rândul ei, Anaïs a fost dusă de urgență la spital pentru a verifica dacă nu are traumatism cranian.

În același timp, Salomé se simte vinovată pentru că nu a verificat dacă clădirea era la standarde și, prin urmare, Axel încearcă să o liniștească.

Ulterior, șeful pompierilor îl informează pe Teyssier că au analizat toți răniții. În timp ce viețile lui Kelly și Anaisi nu sunt în pericol, ceilalți răniți suferă în mare parte de răni superficiale. În timp ce Rose declară că este un miracol că toată lumea a scăpat de asta, Louis intră în panică. Fără vești despre mama lui, vrea să știe dacă pompierii au găsit-o. Sigur că se află încă în cameră, Louis revine așadar la fața locului și începe să o caute cu ajutorul pompierilor. Câteva clipe mai târziu, un pompier descoperă o mână în mijlocul molozului și totul sugerează că este vorba de Claire.

Add Comment