Extragerea My Million online

Astăzi, extragerea Euromillions My Million va oferi un fond de premii magnific de 195 de milioane de euro, un fond de premiere record care urmează a 14 extrageri consecutive fără un mare câștigător. Va câștiga un jucător jackpot-ul în seara asta? Puteți juca o grilă până la ora 20:15 apoi, de la 20:50, urmăriți rezultatele live!

Actualizare din 06/05/2022 la 20:35: nou milionar în Bourgogne-Franche-Comté la My Million astăzi

Vineri, 6 mai 2022, suma jackpot-ului de 195 de milioane de euro va atrage zeci de milioane de jucători în toată Franța. Printre ei, un jucător francez și-a văzut deja viața schimbându-se câștigând 1 milion de euro la tombola My Million. Acest câștigător din regiunea Bourgogne-Franche-Comté trebuie doar să aștepte cu răbdare, ca toți ceilalți jucători, rezultatele Euromillions pentru a câștiga poate jackpot-ul de 195 de milioane de euro.

Jackpot-ul nu a atins un asemenea nivel de multe luni și recordul său istoric de 220 de milioane de câștigate în Polinezia Franceză. Această nouă creștere incredibilă a jackpot-ului Euromillions ar trebui să atragă peste 40 de milioane de jucători în această perioadă. extragere pentru vineri, 6 mai 2022, inclusiv câteva milioane de curioși numai în Franța.

Ultima tragere la sorți din 3 mai 2022 și grilele sale de 2,3 milioane de câștiguri au rezultat în 4 mari câștigători în Europa care au câștigat mai mult de 230.000 de euro, inclusiv 3 jucători francezi. Evident, cel mai norocos al serii a fost un jucător din Ile-de-France care a buzunat 1 milion de euro datorită tombolei My Million.

Nu ratați această extragere astăzi și bifați grilele dvs. Euromillions online de pe site-ul FDJ.fr.

Joacă online o grilă Euromillions pentru această extragere excepțională din 6 mai

Având în vedere dimensiunea pisicuței, este posibil ca cozile să se prelungească pe măsură ce se apropie extragerea în tutunieri. Cu Tirage-Gagnant.com, aveți posibilitatea de a vă juca grila Euromillions direct online de pe site-ul oficial al La Française des jeux. Pentru aceasta, vă explicăm în 4 pași cum să o faceți să te înregistrezi pentru prima dată pe FDJ.fr până la finalizarea mizei dvs. de Euromillions.

  1. Începe prin a completa formularul de înregistrare FDJ.fr în doar câteva minute. Înregistrarea pe FDJ.fr este complet gratuită, achizițiile rețelelor tale Euromillion vor fi singurele care vor fi facturate.
  2. Alege-ți cu atenție numerele fie cu numere norocoase, fie cu numere dintr-o grilă flash autogenerată. În orice caz, va trebui să bifezi cel puțin 5 numere + 2 stele pentru a valida o grilă simplă la 2,50€. Jucând o grilă simplă Euromillions, vei participa automat la extragerea tombolei My Million.
  3. Selectați data extragerii de „vineri” pentru a vă valida grila pentru extragerea Euromillions pentru această vineri, 6 mai 2022.
  4. Validați-vă jocul luat prin efectuarea plății a grilelor dvs. direct prin card bancar. Suma minimă de depus pe site-ul FDJ.fr este de 5 EUR.
  5. Felicitări, ați jucat pentru această extragere excepțională a Euromillions și jackpot-ul său de 195 de milioane de euro, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ora 21:15 și anunțarea rezultatului acestei extrageri.

Marți, 10 mai 2022 215.000.000 € zi ora min uscat Jucător

Rezultatele extragerii Euromillions My Million online de la ora 20:50 vineri seara

Rezultatul acestei noi extrageri va fi publicat pe Tirage-Gagnant.com live de la ora 20:50 Chiar dacă jackpot-ul de 195 de milioane de euro este din toate punctele de vedere extraordinarcursul serii Euromillions va rămâne foarte asemănător cu toate celelalte extrageri.

Astfel, vineri, 6 mai 2022, extragerea codului My Million va avea loc în jurul orei 20:20 și va fi difuzată la ora 20:50. Între timp, numerele câștigătoare ale Euromillions vor fi puse online de la ora 21:15 după o înregistrare care va avea loc în jurul orei 20:40.

Întrebări frecvente: întrebări frecvente despre Euromillions My Million

Care este jackpot-ul pentru extragerea Euromillions pentru această vineri, 6 mai 2022?

După o serie de 7 săptămâni de extrageri fără un mare câștigător, fondul de premiere Euromillions se ridică la 195 de milioane de euro, o miză record pentru acest an 2022. Plafonul maxim al Euromillions este stabilit la 230 de milioane de euro, ar putea fi atins cât mai devreme. ca săptămâna viitoare.

Cum să joci o grilă online pentru extragerea de astăzi?

Pentru a participa la extragerea excepțională Euromillions pentru această vineri, 6 mai 2022, trebuie să bifați 5 numere + 2 stele de pe computer sau smartphone pe site-ul FDJ.fr (sau prin aplicația FDJ). Fiecare grilă pe care o jucați la Euromillions vă va costa 2,50 EUR. –> Joacă Euromillions online

Până la ce oră putem participa la Euromillions în seara asta?

Puteți participa la extragerea Euromillions pentru această vineri, 6 mai, până la ora 20:15, online sau la un punct de vânzare. Această oră este fixă ​​și nu poate fi modificată, așa că acordați-vă câteva minute în timpul zilei pentru a vă valida grila pentru a nu rata extragerea.

La ce oră putem urmări rezultatul Euromillions My Million?

Rezultatele acestei extrageri Euromillions My Million vor fi disponibile de la ora 20:50 cu codul câștigător, urmate de combinația câștigătoare Euromillions care va fi publicată de la ora 21:15 Raportul complet al câștigurilor va fi anunțat între 21:30 și 10:00. :00 diseară.

Add Comment