Mai rămâne doar o zi pentru a vă abona la aceste pachete promoționale de 5, 80 sau 160 GB!

În curând va suna glasul morții pentru pachetele promoționale din gama B&You. Mereu e așa cu pachetele ieftine: sunt interesante, dar timpul se scurge. Trebuie să vă abonați rapid pentru a nu risca să pierdeți o ofertă bună. Dar să fie liniștiți întârziații, mai sunt câteva ore bune înaintea lor pentru a profita de promoțiile actuale. Sunt disponibile trei planuri de mobil între 5 și 160 GB, care pot atrage toate profilurile de utilizatori, fie că preferă o formulă la un preț foarte mic sau multe date pentru nu prea mulți bani.

Un plan bun, ieftin ar trebui să permită limitarea cât mai mult posibil a cheltuielilor alocate telefoniei mobile. Primul pachet promoțional B&You este cel mai bun pentru asta. Prețul său conținut este de 4,99 EUR pe lună, și nu impune niciun angajament suplimentar. Deci nu există riscul de a plăti taxe de reziliere dacă trebuie să schimbați, este posibil în orice moment.

Cele 3 planuri mobile din seria limitată nu rămân mult timp.

B și TU
Plan mobil ieftin

din
4,99 €

Oferind un preț atât de mic, s-ar putea teme că B&You va limita drastic consumul pachetului său promoțional. Și totuși, este clar că apelurile, SMS-urile și MMS-urile sunt într-adevăr disponibile nelimitat. Este chiar mai mult decât atât: nu este valabil doar pentru Franța metropolitană, ci și pentru departamentele de peste mări, precum și pentru în toate ţările Uniunii Europene !

Datele de internet ale planului mobil de 5 EUR sunt puțin mai limitate, cu 5 GB disponibile în fiecare lună. Este mai mic decât consumul mediu al francezilor, dar rămâne destul de potrivit pentru mulți oameni. În special cei care folosesc internetul în 4G/4G+ doar în rare ocazii, sau doar pentru navigare simplă și fără a viziona videoclipuri. În plus, aceste date sunt disponibile și în afara Franței continentale.

Date importante despre acest pachet promoțional cu B&You:

  • apeluri nelimitate și SMS/MMS;
  • 5 GB de date;
  • consum valabil și în UE și în departamentele de peste mări;
  • nu este necesar niciun angajament.
Apelați prin Wi-Fi.

Citeste si
Efectuați apeluri WiFi sau VoIP/VoLTE

Citeste mai mult

Planul mobil de 80 GB în centrul seriei limitate B&You, fără angajament

A doua ofertă poate fermeca și mai mulți oameni cu pachetul său extins pentru internet. Este pachetul promoțional care se află în centrul acestei serii limitate B&You, cu un tarif lunar de 11,99 EUR. Tot fără obligație, solicită doar 10€ la abonament pentru a produce, trimite și activa cartela SIM B&You. Odată ce această cheltuială a fost făcută, nu mai rămâne decât să plătiți plățile lunare și să opriți când doriți.

Pachet de 80 GB în vânzare

Pachet ieftin cu 80 GB de date pentru întreaga lună.

Acest pachet promotional contine 80 GB, ceea ce il situeaza net deasupra celui precedent in ceea ce priveste consumul posibil. Aici iubitori de streaming video și tethering se poate distra. Mai trebuie să fii atent la datele rămase. Cu atât mai mult când încă nu te-ai obișnuit cu un plic atât de generos.

B și TU
Plan mobil ieftin

din
11,99 €

De asemenea, trebuie avut grijă atunci când călătoriți în străinătate sau în teritoriile de peste mări. Pentru ca aici nu sunt prezente toate datele pachetului ieftin. Mai sunt 15 GB, ceea ce poate fi foarte practic pentru a găsi informații sau a-ți găsi drumul într-un teritoriu necunoscut. Din fericire pentru comunicații, întrebarea nu se pune, de vreme ce Apelurile SMS și MMS rămân nelimitate din Uniunea Europeană precum și DOM-urile.

debloca telefonul

Citeste si
Cum îmi deblochez telefonul mobil?

Citeste mai mult

Date maxime la un preț limitat: 160 GB pentru 14,99 EUR/lună

Pachetul promoțional suprem din această serie B&You dublează valoarea pachetului anterior low-cost. Prețul nu urmează aceeași progresie, ceea ce este o veste bună: ca sa ai 160 GB trebuie sa platesti 14,99€ pe luna. Aceleași costuri pentru cartela SIM sunt acolo, dar încă nu i se cere să se angajeze, ca și în cazul tuturor planurilor de mobil din gama B&You. O modalitate bună de a accesa rețeaua Bouygues Telecom, rămânând în același timp economic.

Pachet de 160 GB în vânzare

Pachetul ieftin cu cele mai bune performanțe din întreaga serie limitată.

B și TU
Plan mobil ieftin

din
14,99 €

Acest ultim pachet promoțional conține 160 GB, ceea ce reprezintă o cantitate semnificativă de date pe internet. Vă permite să rămâneți permanent conectat și săau mai multe utilizări datavore simultan. Partajarea conexiunii poate avea loc chiar și ore întregi, ceea ce este practic atunci când vă aflați adesea departe de orice conexiune WiFi. De exemplu, este apreciabil pentru telemuncă sau călătorii de afaceri. În afara Franței, abonații se pot baza pe planul mobil B&You la nivel internațional datorită celor 20 GB de roaming.

Informațiile majore despre acest ultim pachet promoțional:

  • 160 GB în fiecare lună;
  • 20 GB roaming;
  • consum nelimitat la apeluri, SMS și MMS;
  • fără taxe de angajament sau de anulare.
Partajarea conexiunii la operator

Citeste si
Efectuați o partajare a conexiunii

Citeste mai mult

Aflați mai multe despre linkurile afiliate

Echipa noastră selectează cele mai bune oferte pentru tine. Unele link-uri sunt urmărite și pot genera un comision pentru MonPetitForfait fără ca acest lucru să afecteze prețul abonamentului dumneavoastră. Prețurile sunt date doar cu titlu informativ și pot fi modificate. Sunt identificate articolele sponsorizate. Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.

Add Comment