mama lui dezvăluie ultimele sale cuvinte rostite înainte de moartea lui, lacrimile tale vor curge

Grégory Lemarchal s-a alăturat vedetelor pe 30 aprilie 2007. Cu toate acestea, în 2022, nimeni nu l-a uitat și toată lumea își amintește vocea extraordinară. Fie că este vorba despre familia lui, fanii săi sau chiar lumea muzicii. Tânăra artistă suferea de teribila boală a fibrozei chistice. Mama lui dezvăluie ultimele cuvinte pe care le-a spus înainte de dispariție.

Grégory Lemarchal, un înger pe cer

La doar 23 de ani, Grégory Lemarchal avusese deja șansa de a-și realiza visul datorită talentului său. Într-adevăr, a fost elev al celebrului spectacol Academia de vedete din care a ieșit câștigător al sezonului 4 în 2014. Mulți artiști au fost dezvăluiți grație acestui program de reality TV, precum Jenifer, Nolwenn Leroy sau Elodie Frégé. Dar, Grégory Lemarchal rămâne un artist care i-a marcat pe franceză prin vocea sa cristalină și mai ales cu povestea sa personală.

Într-adevăr, suferea de această boală genetică rară și adesea fatală. Afectează intestinele și plămânii. Acest lucru provoacă durere, tuse și aceste simptome se agravează odată cu vârsta. Acest fenomen crește vâscozitatea mucusului și deci acumularea în căile respiratorii și digestive.

Părinții lui Grégory Lemarchal avansează în cercetarea medicală

De la moartea sa, Pierre și Laurence, părinții săi, continuă lupta și își aduc piatra în clădire. Într-adevăr, au creat o asociație și se luptă în fiecare zi pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ei colectează donații pentru a promova cercetarea medicală și pentru a crește gradul de conștientizare. Poate că într-o zi, cercetătorii vor găsi un remediu pentru acest flagel. La asta speră părinții copiilor bolnavi mai mult decât orice. Ar fi o răzbunare plăcută pe viață. Dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să vizionați mai jos acest film despre boală.

Între timp, Pierre și Laurence tocmai au împlinit tristul cincisprezece ani fără fiul lor. Mulți oameni nu au uitat-o ​​și părinții au primit mesaje tandre pe Web. Nikos Aliagas este unul dintre acei oameni care l-au păstrat în memoria lor pe Grégory Lemarchal și i-a adus un frumos omagiu.

Omagii sfâșietoare pe web și la televizor

„Timpul trece, dar Îngerul rămâne. Trecerea lui, pe cât de scurtă, pe atât de intensă, ne-a schimbat viața, mărturia sa a devenit o rațiune de a fi pentru mii de oameni. Mă gândesc la Pierre & Laurence, la Leslie și copiii ei „, a scris el pe contul său Stare de nervozitate. La rândul ei, Laurence Lemarchal își continuă angajamentul față de asociații și scrie acest mesaj foarte pozitiv: „Lucrurile progresează, atât în ​​ceea ce privește îngrijirea pacienților, cât și cercetarea medicală. Din iulie 2021, a fost comercializat un tratament”i-a spus ea unuia dintre colegii noștri de la revistă TV 7 zile aceasta luni, 2 mai 2022. Dacă ea continuă lupta, este și pentru a-și respecta promisiunea față de fiul ei. Într-adevăr, a fost ultima dorință a lui Grégory Lemarchal.

Ultimele cuvinte ale lui Grégory Lemarchal…

Laurence Lemarchal a împărtășit ultimele cuvinte ale fiului ei. „Vom continua să ajutăm bolnavii, amintindu-le de propoziţia pe care Greg a spus-o înainte de a pleca: „Mai presus de toate, spune-le să nu se lase niciodată””, și-a amintit cu multe emoții mama lui Grégory Lemarchal. Această încredere emoționantă este la originea luptei sale care durează de 15 ani.


Add Comment