MLB : Les Jays surmontent le départ canon d’Ohtani et balaient les Angels

ANAHEIM, California – Lourdes Gurriel Jr. a trecut din impas cu o dublă în repriza a opta, iar Toronto Blue Jays a câștigat duminică un festival ofensiv cu 11-10 împotriva Los Angeles Angels.

Gurriel a condus un record de cinci runde în sezonul, în timp ce Blue Jays și-au finalizat prima mașină în patru meciuri cu Angels în 30 de ani.

Raimel Tapia a adăugat trei RBI pentru torontonieni, în timp ce Bo Bichette a egalat jocul cu o palmă solo în repriza a opta. După probleme la bataie la începutul campaniei, Blue Jays au marcat acum 35 de puncte în ultimele cinci jocuri.

„E bine să avem ceva ritm și să jucăm așa cum suntem capabili”, a spus Bichette. Dacă marchează, trebuie să fim gata să răspundem. »

Blue Jays a irosit un avans de patru puncte, iar Angels a aruncat un avans de trei puncte într-un joc în care 25 de mingi au plecat pentru siguranță.

„Nu renunțăm”, a spus managerul Blue Jays, Charlie Montoyo. Mătura înseamnă mult mai mult pentru că Îngerii joacă atât de bine. Este o echipă bună pe partea cealaltă. »

Shohei Ohtani a lovit de două ori în timpul jocului. Primul, solo, a venit în runda de deschidere, în timp ce al doilea, bun pentru două runde, a venit în al treilea. Cel mai valoros jucător al americanului din 2021 a avut șapte mingi lungi în luna mai.

Taylor Ward a lovit un homer de două runde și o dublă de o rundă pentru Angels, care au suferit o a cincea pierdere consecutivă. Ei au pierdut nouă din ultimele 12 ieșiri din cauza performanțelor slabe ale pitcherului.

„Mulți băieți au fost foarte buni și dintr-o dată este mai dificil la nivel colectiv”, a spus managerul Angels Joe Maddon despre succesiunea sa. Nu am niciun răspuns pentru asta. A fost mult sprijin și discuții. Momentan, nu știu la ce să mă aștept. »

Echipa lui Toronto a lovit duminică 13 lovituri, deși puternicul lovit Vladimir Guerrero Jr. nu a fost în joc. Guerrero, care are o durere la încheietura mâinii stângi, a fost mers intenționat în repriza a opta ca pinch-hitter.

Max Stassi le-a dat Îngerilor conducerea în a șaptea repriză cu o minge lungă în detrimentul lui Adam Cimber (6-2). El a condus în trei runde la patru lovituri, dar echipa din Los Angeles și-a încheiat home run-ul cu un record de 3-6. Mike Trout a fost exclus în cinci apariții în platou pentru prima dată în acest sezon.

La câteva momente după ce Bichette a egalat jocul în detrimentul lui Ryan Tepera, Blue Jays și-au recăpătat conducerea în urma dublei lui Gurriel împotriva lui Jose Quijada (0-1). Acesta din urmă nu mai prezentase în Majors din 7 aprilie.

David Phelps a lansat în a noua repriză pentru Blue Jays și a înregistrat prima salvare din 2019.

Jose Berrios a permis șase run-uri pe șase hit-uri, inclusiv cele două home runs ale lui Ohtani, și a avut doar șapte out-uri pentru Blue Jays.

„Este genul de zi în care, dacă ești ulcior, nu vrei să fii pe movilă, dar vrei să știi care va fi rezultatul final”, a spus Berrios.

Patrick Sandoval a permis cinci puncte câștigate în trei reprize de lucru. A fost cel mai prost început de an al lui pentru Îngeri. După ce i-a permis lui Gurriel o dublă cu două runde în a doua repriză, el a mers trei la rând în a treia pentru a le da o nouă rundă Blue Jays.

White Sox câștigă, dar îl pierde pe Anderson

Chicago White Sox i-a învins pe Chicago Cubs cu 5-4 după 12 reprize.

Totuși, ei l-au pierdut pe opărătorul scurt Tim Anderson, care va fi plasat pe lista cu handicapați cu o încordare la nivelul inghinului drept.

Anderson a fost accidentat în repriza a cincea după ce a colectat lovitura lui PJ Higgins pe teren și a aruncat la prima bază. A fost escortat în afara terenului și înlocuit de Danny Mendick.

Echipa a anunțat că va fi reevaluată luni.

Înainte de plecarea sa, Anderson a fost 1 la 2 cu o singură repriză. Are o medie excelentă la bataie de .356 în acest sezon.

„Este devastator”, a spus colegul de echipă Jake Burger, care a condus runda câștigătoare pe un singur. „Este greu. Este un lider atât de bun și o persoană importantă în echipă.”

În altă parte în americană:

Orioles 2 – Red Sox 12

BAL: Bruce Zimmerman a renunțat la 5 homere în 4 reprize. Recordul său anterior a fost de 4 și a fost atins când a început ultima dată marți
BOS: Bobby Dalbec a lovit un homer de 2 runde. Alte mingi lungi au venit de la Rafael Devers, Kike Hernandez, Franchy Cordero și Christian Arroyo

Gardienii 1 – Tigrii 2

CLE: Luke Maile a condus singura rundă a lui Cleveland în repriza a 7-a cu un zbor de sacrificiu care l-a împins acasă pe Andres Gimenez
DET: Harold Castro lovește un CC pentru a treia oară în trei jocuri

Yankees 2 – Raze 4

NYY: Aaron Judge lovește al 18-lea homer al sezonului în a 8-a repriză, un record major în acest an
TB: Taylor Walls și Ji-Man Choi au lovit fiecare un home run

Royals 3 – Gemeni 7

KC: aruncătorul Zack Greinke (0-4) a permis 5 alergări, 6 lovituri și 2 plimbări în 4 reprize. El nu a terminat jocul din cauza unei accidentări la braț.
MIN: Gemenii și-au pierdut și ulciorul, Sonny Gray, din cauza durerii în piept. Îi va face un RMN.

Rangers 5 – Atletism 6

TEX: Corey Seager a lovit un CC pentru a doua zi consecutivă pentru Rangers, care a provocat 5 erori, egalând un record din sezon
OAK: Jed Lowrie a lovit un simplu cu 2 ieșiri în a 9-a repriză pentru a-i conduce pe cei de la A la victorie

Astros 2 – Marinarii 1

HOU: Astros au confirmat victoria pe un joc dublu cu bazele încărcate în repriza a 9-a
SEA: Jeremy Pena a făcut un home în repriza a 2-a, care ia oferit lui Houston primul avantaj în serie

Add Comment