OPPO Find N2 Flip: când va fi lansat smartphone-ul flip în Franța?

Marca chinezească a dezvăluit recent două noi smartphone-uri pliabile în timpul evenimentului său anual OPPO Inno Day. Primul, OPPO Find N2, este, după cum sugerează și numele, succesorul OPPO Find N lansat anul trecut. Deși încă se deschide ca o carte, precum Galaxy Z Fold de la Samsung, este însoțit anul acesta de un model cu clapetă, de data aceasta imitând foarte popularul Galaxy Z Flip, numit OPPO Find N2 Flip. Iar vestea bună este că acesta din urmă ar trebui să aterizeze în curând în regiunile noastre.

Desigur, 2023 va fi pus cu siguranță sub semnul smartphone-urilor pliabile. După începuturi timide, acest nou tip de dispozitiv mobil este pe cale de democratizare pe piață, acum mai multe branduri mergând pe urmele lui Samsung, un pionier și mare lider în acest domeniu. Și mai ales este un format de telefon pliabil care câștigă teren: modelele clapetă revin, în versiunea 2.0 desigur. Inițiată încă o dată de gigantul coreean, această tendință nu pare să se desprindă, alți câțiva producători cedând în fața acestui format compact care, fiind și mai puțin costisitor decât un model pliabil care se deschide ca la carte, este mai popular. După Huawei, care a investit deja pe această piață cu P50 Pocket, ne așteptăm ca toate celelalte mari mărci chineze să urmeze exemplul și, la rândul lor, să ofere alternative la celebrul Samsung Galaxy Z. Flip peste anul viitor. În timp ce cele de la Xiaomi și vivo sunt doar zvonuri pentru moment, OPPO a oficializat recent primul său smartphone flip: Find N2 Flip.

În cadrul OPPO Inno Day, o masă anuală mare dedicată inovațiilor mărcii, care a avut loc pe 14 decembrie, a luat naștere acest nou model. A venit să însoțească OPPO Find N2, a doua generație a smartphone-ului pliabil care se deschide ca o carte de la producătorul chinez. Prin acest format cu clapetă, semnează o premieră excelentă și intenționează să concureze cu gigantul Samsung. Pentru că dacă calcă pe urmele lui Galaxy Z Flip, acest OPPO Find N2 Flip reușește totuși să se mențină și ar putea deveni chiar noua vedetă a smartphone-urilor pliabile…

Ecranul extern al OPPO Find N2 Flip atinge marcajul

În primul rând, Find N2 Flip se remarcă prin design. Dacă găsim același aspect compact care face tot farmecul acestui format cu clapetă, atât de practic cu dimensiunile sale ultra-compacte atunci când este pliat, permițându-i să se strecoare cu ușurință în buzunar, acest model de la OPPO are totuși un aspect diferit. Din motive întemeiate: ecranul extern, plasat într-o bandă verticală cu diagonala de 1,8 inci pe Samsung Galaxy Z Flip4, este de două ori mai mare aici. Poziționat în „modul portret”, este chiar „cel mai mare afișaj extern văzut vreodată pe un smartphone flip„, după cum se laudă marca chinezească într-un comunicat de presă, cu o diagonală de 3,6 inci. Ce oferă o experiență mai bună pe acest panou secundar, care acționează aproape ca o versiune în miniatură a ecranului principal, cu posibilitatea de a afișa până la șase notificări. și mai presus de toate să ofere o previzualizare mai bună a fotografiilor realizate în selfie, dar cu modulul principal al dispozitivului.

După cum s-a raportat Frandroid, acesta este format dintr-un senzor cu unghi larg și un unghi ultra larg, primul fiind un exemplar semnat Sony (IMX890) de 50 Mpx. Acest lucru ar trebui să vă permită să faceți niște fotografii frumoase. În timp ce putem aminti și un cip MediaTek Dimensity 9000+ și o baterie de 4.300 mAh care îl fac, fără îndoială, un model high-end, acest OPPO Find N2 Flip are o altă specificitate care îl va face un mare rival al Galaxy. Z Flip4. Este la nivelul balamalei: beneficiază de cea de-a doua generație de tehnologie Flexion Hinge, care promite atât să reziste până la aproximativ 400.000 de pliuri, cât și care mai presus de toate face posibilă ca pliul din mijlocul ecranului intern să fie aproape invizibil conform declarațiile mărcii chinezești. Ceea ce ar fi un adevărat atu, acest punct fiind totuși micul detaliu care enervează Samsung, pentru a profita din plin de acest ecran intern mare de 6,8 inci cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, la fel ca cele mai premium smartphone-uri de pe model. piata de azi.

O lansare în primul trimestru al anului 2023 în Franța?

Acest OPPO Find N2 Flip are așadar ceva de seduce, dar întrebarea care rămâne este oare vom avea ocazia să-l luăm în mână? Amintiți-vă că producătorul a ales să restricționeze comercializarea primului său smartphone pliabil, OPPO Find N, pe piața chineză. Dar vestea bună, așa cum spune el însuși într-un comunicat de presă, este că acest nou model cu clapetă va fi într-adevăr lansat la nivel internațional:

„După lansarea în China astăzi (15 decembrie, ed.), OPPO va aduce oficial Find N2 Flip pe piața globală, inclusiv în majoritatea țărilor europene, la începutul anului viitor.”

Deci, cu siguranță, nu este specificat, dar totul sugerează astfel că va ajunge în curând în Franța, cu siguranță în primul trimestru al anului 2023. Evident că nu vom omite să vă dăm noutăți despre Stiri SFR !

Surse: OPPO, Frandroid

Add Comment