Quinté+: Fine Colline vrea să-și continue ascensiunea în Quinté+ de sâmbătă, 7 mai, la Vincennes

Începătorii Quinté+ din această sâmbătă, 7 mai

R1 C3

PRET ROUERGUESâmbătă 07 MAI
PARIS-VINCENNES – 2100 METRIPLECARE: 15:15

Forțele prezente

Câștigător de patru ori de la începutul anului, inclusiv de două ori pe acest curs de viteză, FINE COLLINE (5) abordează această întâlnire în apogeul formei. Situat ideal în spatele aripilor autostart-ului, acesta a câștigat cu brio și Prix de la Lorraine, cursa cheie din 16 aprilie. Înainte de lovitura de stat, acest locuitor din Matthieu Abrivard nu are nimic împotriva ei. Ușor dezamăgitor în această iarnă, DOMINGO D’ELA (2) și-a recăpătat acum întregul potențial, după cum o demonstrează ultimele două rezultate. Revenirea lui la un curs de viteză este sub auspicii favorabile.

Reprezentat triplu, Jean-Michel Bazire va prelua sufida lui VALZER DI POGGIO (4), care tocmai a terminat într-o acțiune bună în Prix du Tréport. Viteazul CRESCENDIS (1) nu are nicio marjă de manevră la acest nivel, dar acest număr unu îi va permite să „radă pereții”. Prin urmare, o surpriză din partea lui este posibilă.

BAROUL ZACCARIA (6) are titluri serioase în Italia și se întoarce în Franța înainte de ambiții mari, așa cum le-a spus Alessandro Giocciadoro reporterilor noștri. Dacă își negociază bine poziția afară, VICTOR FERM (8) și COPSI (7) își spun cuvântul pentru locuri. DREAMER DE CHENU (3) este competitiv ca valoare, dar trebuie să alerge bătut pentru a-și demonstra întregul potențial, o tactică care implică riscuri serioase.

Pronosticul lui Olivier Pivain

5 2 4 1 6 8 7 3

DEAL SUBTIRE

DOMINGO AL ELA

VALZER DI POGGIO

CRESCENDIS

ZACCARIA BAR

FERMA VICTOR

COPSI

CHENU DREAMER

Începătorii în detaliu și părerea profesioniștilor

1 – CRESCENDIS

Această elevă a lui Jean-François Senet dă întotdeauna ce e mai bun din ea însăși, dar nu mai are nicio marjă de manevră în această categorie. Acest număr îi va permite să „radă pereții” și să nu producă cel mai mic efort de prisos. Pentru o evaluare.

Jean-François Senet, antrenor și șofer:

„Crescendis (1) s-a confruntat cu un lot ciudat data trecută, dar nu a fost nedemnă. Sarcina ei nu va fi din nou ușoară, dar iapa mea este în formă excelentă dimineața. Cu o cursă bună, n-aș fi surprins să o văd luând locul al patrulea sau al cincilea. »

2 – DOMINGO AL ELA

După o ușoară recesiune la sfârșitul anului trecut, această materie de clasă și-a recuperat acum toate senzațiile. Mai mult, găsește un curs pe care nu a dezamăgit niciodată în șase încercări. Chiar în categoria sa, arată formidabil.

Jean-Philippe Borodajko, antrenor și șofer:

„Domingo d’Ela (2) este într-o formă excelentă. Am avut noroc la tragere la sorți pentru locurile din spatele autostart-ului. Totul este ok pentru a aborda aceasta intrare, mai ales ca a reusit deja peste aceasta distanta. Bineînțeles, opoziția este puternică, cu adevărați specialiști în cursele de viteză, dar sper să particip activ la sosire. »

3 – CHENU DREAMER

În mod regulat ghinionist, acest așteptător s-a remarcat în loturi de top în timpul iernii. Îi place acest curs de viteză și ultimele sale două eșecuri includ scuze. Bine plasat în spatele aripilor mașinii, merită o notă de suspiciune.

Louis Baudouin, fiul antrenorului:

„Dreamer de Chenu (3) trebuie să ne liniștească. Traseul propus în această sâmbătă ar trebui să-i servească interesele. Va trebui să fie întrecut pentru a economisi bani, dar dacă are o cursă bună, își poate restabili imaginea ocupând un loc. »

4 – VALZER DI POGGIO

Foarte dezamăgitor în timpul iernii, acest trotter italian tocmai și-a arătat o recuperare clară în formă în Prix du Tréport. Jean-Michel Bazire, care nu a mai condus-o din noiembrie, o ia înapoi în mână. La sfârșitul unui curs clar, locul lui este la final.

Nicolas Bazire, fiul antrenorului:

„Valzer Di Poggio (4) a luat obiceiul prost de a nu începe sincer. Nimic catastrofal, dar el pierde timpul prostește. Faptul de a găsi autostart-ul ar trebui să-i servească interesele. Am încercat să ne pregătim cât mai bine pentru acest obiectiv. Va fi necesar să se bazeze pe un curs bun, pentru că este mai bine în alergare ascunsă. Dacă totul merge așa cum sperăm, el va juca un rol bun. »

5 – DEAL SUBTIRE

Acest finisher formidabil a atins, fără îndoială, o piatră de hotar de la începutul anului. Neînvinsă pe acest traseu fiind dezcaltată față de cele precedente, ea a câștigat și cursa cheie cu mare autoritate. Datorită unui pachet, ea poate începe din primul rând. Totul pe plac.

Loïc-Desiré Abrivard, colaborator al antrenorului:

„Fine Colline (5) este în plină expansiune de la începutul anului. Ne aduce o mare satisfacție. Totul a mers bine pentru ea de la victoria ei din 16 aprilie și ne-am putut pregăti pentru această cursă așa cum ne-am dorit. Încă o dată, ne bazăm pe ea pentru a juca un rol foarte bun. »

6 – ZACCARIA BAR

Pentru singurul său test din Franța, în ediția din 2021 a Prixului Jean-René Gougeon (Gr.3), acest cal italian decolase la începutul liniei drepte când avea resurse. Este susceptibil, dar nu are nimic de invidiat pe rivalii săi în valoare pură. Neîncrederea în rigoare.

Alessandro Gocciadoro, antrenor:

„Zaccaria Bar (6) este un cal foarte complicat de folosit, dar are clasă. De câteva săptămâni, am această cursă în minte. Pregătirea lui a mers bine. Abia aștept să-l văd la înălțimea acestei opoziții franceze. Cred că are nivelul pentru a fi în combinația potrivită de Quinté+. »

7 – COPSI

Dezamăgitor în Prix de la Lorraine, acest specialist în cursuri de viteză a obținut apoi o performanță de alegere în Critérium de Vitesse de Basse-Normandie (Gr.2). Nu este zilnic, dar norocul lui teoretic este evident.

Dominik Locqueneux, antrenor și șofer:

„Copsi (7) m-a mulțumit la Argentan ocupând locul trei în Criterium de Vitesse. Și-a revenit foarte bine și și-a menținut condiția fizică lucrând în piscină. Ar trebui să ofere aceeași valoare sâmbăta aceasta. Prin urmare, nu trebuie neglijat pentru un loc. »

8 – FERMA VICTOR

Câștigător al unui Quinté+ asemănător la începutul iernii, acest curajos trapăț pare că și-a recăpătat din plin resursele după un petec prost. Acestea fiind spuse, nu are marjă într-o astfel de societate și a moștenit un număr în afara acesteia. Mai degrabă un loc mic.

Nicolas Bazire, fiul antrenorului:

„Victor Ferm (8) găsește condiții de curse foarte favorabile. Calul se prezinta foarte bine dimineata. El este gata să dea tot ce este mai bun din sine. El trebuie să joace pentru podium, chiar dacă are de-a face cu acest număr truc. »

9 – FREYJA DU PONT

Dezamăgitoare de mai multe ori, această fiică a Quinoei du Gers tocmai și-a liniștit pe deplin suporterii în etapa GNT de la Châteaubriant. Cu toate acestea, ea a convins rar pe acest curs și a moștenit un număr groaznic. Principalul nostru regret.

Nicolas Bazire, antrenor și șofer:

„Freyja du Pont (9) și-a arătat forma în etapa GNT de la Châteaubriant. În cele din urmă a plecat cum trebuie și asta a schimbat totul. Autostart-ul ar trebui să-l ajute să se încălzească. Iapa mea este pregătită și nu a pierdut nimic din superba ei. Acest număr 9 este enervant, dar cu un început bun, trebuie să țintească podiumul. »

10 – O GRAMADA DE DRAGOSTE

Autor al unei ierni mediocre, acest castron de 9 ani nu a putut străluci în ziua întoarcerii, în Prix de la Lorraine. Cele mai bune performanțe ale lui îi oferă o șansă, dar forma lui este discutabilă. Deocamdată, trebuie mai presus de toate să liniștească.

Philippe Daugeard, antrenor și șofer:

„Nimic nu înlocuiește concurența și Whole Lotta Love (10) a avut nevoie să candideze când a reapărut la Vincennes. Ar trebui să alerge în curs. Suntem bine plasați în frânghie pentru a face minimum. Cu un curs lin, un loc al cincilea sau al șaselea m-ar satisface. »

11 – BRYSSEL

Foarte dezamăgitor de mai bine de un an, acest elev al lui Björn Goop tocmai și-a dat tot ce a putut pe hipodromul Enghien. Cu toate acestea, el se confruntă cu un partid puternic și pare clar blocat de mulți rivali. Doar un străin.

Björn Goop, antrenor:

„Sunt foarte mulțumit de ultima performanță a lui Bryssel (11) la Enghien. M-a liniştit după mai multe ieşiri dezamăgitoare. Dacă va continua pe această dinamică, poate ocupa locul cinci. »

12 – TJACKO ZAZ

Favorit de start al Prix de la Lorraine, cursa de referință, acest protejat al lui Jean-Michel Bazire a atacat cu siguranță prea devreme în acea zi. De data aceasta va trebui să plece de pe al doilea rând, ceea ce îl va obliga să sufere cursa. O posibilitate printre altele.

Nicolas Bazire, fiul antrenorului:

„Tjacko Zaz (12) a fost supărat pe Argentan pe 30 aprilie. Starea lui momentan este bună, absolut nu pare de 10 ani! Cu toate acestea, va trebui să fie mai relaxat decât recent pentru a evolua. Cu un curs favorabil al cursei, poate ocupa un loc în combinația potrivită de Quinté+. »

13 – SPINNER

Pentru primul său test sub conducerea lui Laurent-Claude Abrivard, acest fiu al lui Redlight Jet a lăsat o impresie favorabilă în Prix de la Lorraine. Performant bine pe cursurile de viteza, nu este exclus pentru locuri.

Alexandre Abrivard, șofer:

„Dénicheur du Vif (13) și-a arătat cea mai bună față cu ocazia locului al doilea. El se va prezenta sâmbăta aceasta într-o stare fizică similară. Dacă se poate bucura de același traseu ca data trecută, nu există niciun motiv să nu-l vedem confirmat. Va juca pentru locuri din acest Quinté+. »

14 – ELITA JIELULUI

Nefericită pe 7 aprilie la Lyon-Parilly, această reprezentantă a lui Jean Luck tocmai a stabilit recordul în cursa cheie din 16 aprilie. Pentru prima ei încercare cu François Lagadeuc pe sulky, poate ispiti iubitorii de outsideri.

Eric Frémiot, coproprietar:

„Elite de Jiel (14) tocmai a oferit o valoare bună în Prix de la Lorraine. Iapa a rămas foarte bine la antrenament. Va fi nevoie de puțin noroc pe al doilea rând, dar cu o cursă bună, poate ocupa locul al patrulea sau al cincilea. »

Apăsați pe favorite

SINTEZĂ 5 – 4 – 2 – 6 – 8 – 7 – 13 – 9

Statisticile de azi

Prognoza de 3 minute

Add Comment