Quinté PMU – Pronostic PREMIUL BETTINA 6 mai 2022

Prognoza Canalturf.com


Fotografia Glamour Queen

2.100 de metri, start rulant. Acesta este cursul oferit trotșilor în vârstă aliniați la startul Prix Bettina, quinté vineri aceasta, la Vincennes. Având în vedere forțele prezente, copiii de 6 ani par capabili să-și domine bătrânii.

11 REGINA GLAMOURULUI : Desigur, va trebui să formeze un număr pe a doua linie din spatele pornirii automate. Are însă 20 de podiumuri, inclusiv treisprezece succese, în 33 de curse disputate. Dovada calitatii sale. Recent pe locul 3 pe traseul propus, este capabil să-i convingă pe toată lumea să fie de acord.

5 GLORANIA DE NOES : Deși nu a câștigat iarna aceasta la Vincennes, ea a înregistrat acolo două podiumuri, inclusiv unul obținut într-un Gr.III, Prix Michel-Marcel Gougeon, la sfârșitul lunii ianuarie. Prezentat cu patru picioare desculț pentru această cursă de întoarcere la școală și bine situat în spatele autostart-ului, merită credit.

6 GALLA DE MÂNERE : Acest locuitor din Thierry Raffegeau a fost considerat demn de a alerga la Prix de Centaures, la începutul lunii martie. Cu toate acestea, are și referințe de făcut la sulky. Ea a fost în special pe locul 2 la acest curs, în decembrie. Prin urmare, neîncrederea este esențială.

13 GALANT GALAA : În ultimele sale cinci ieșiri, a înregistrat patru podiumuri, inclusiv o victorie dobândită pe 5 martie pe pista care ne interesează. Încredințată aici bunei îngrijiri a lui Eric Raffin, merită o mențiune favorabilă. Problema: Poziția sa în a doua linie din spatele pornirii automate.

1 FLASH GORDON : După ce a semnat două succese, inclusiv unul pe această piesă, pe 1 aprilie, a confirmat de atunci înregistrând două locuri 2. Atâtea performanțe bune care îl desemnează drept una dintre marile posibilități ale acestei curse. Și asta chiar dacă trebuie să înfrunte copiii de 6 ani.

10 FORBACH : Nu a trecut de postul de conducere de mai bine de un an. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi luat în seamă în turnee ca acesta. IN isi marturiseste locul 2 obtinut intr-o cincime, pe 15 februarie pe acest traseu. În ciuda numărului său 10, nu poate fi subestimat.

2 FOXTROT NOBLES : Are nu mai puțin de 24 de podiumuri, inclusiv douăsprezece succese în 44 de curse disputate. Dovada eficacității sale. El ocupase și locul 2 într-un quinté disputat la începutul lunii februarie pe această pistă. Iată un potențial generator de probleme.

9 EVITA MADRIK : Daca regularitatea nu este una dintre principalele sale calitati, castigase o cincime pe acest curs, pe 9 februarie, si asta in 1’11”2. Prezentat cu patru picioare desculț pentru această întâlnire, va seduce iubitorii de outsideri validi.

În cazul nealergătorului: 14 ARMOR AS

joacă-l 11 – REGINA GLAMOURULUI la cotă de 3,4/1 în Single play on PMU.fr


PMU Clienții PMU – Joacă în această cursă


Selecția lui Stéphane Davy

BAZA
11 REGINA GLAMOURULUI
5 GLORANIE DES NOES
COTE REGULARE
6 MANCHE GALLA
13 GALANT GALAA
1 FLASH-GORDON
EXTERIORI
10 FORBACH
2 FOXTROT NOBLES
9 EVITA MADRIK

Rezumatul prognosticului:

Favorită
11 – REGINA GLAMOURULUI

Îndrăgostit de ceva
5 – GLORANIA DE NOES

Moment de nebunie
10 – FORBACH

Prognoza ZEturf.frPrognoza ZEturf.fr


Spre o nouă încoronare pentru GLAMOUR QUEEN!

În ciuda numărului său de pe al doilea rând din spatele mașinii, Glamour Queendotat cu mijloace mari, pare capabil sa-si dicteze legea in acest eveniment de sustinere a evenimentului ZE5 al zilei. Armor Acepe o pistă care a funcționat adesea bine pentru el în 2021, Flash Gordondeosebit de eficient timp de câteva săptămâni, Forbachdestul de surprinzător în recentul Critérium de Vitesse de Basse-Normandie (grupul II) din Argentan și Glorania lui Noeînapoi în afaceri după o scurtă pauză, par cel mai probabil să-i dea un răspuns bun. Diego du Houletcâștigător a cinci dintre ultimele sale șapte ieșiri desculțe, Galant Galaacare se înțelege de minune cu Eric Raffin (nouă podiumuri în zece asociații) și Nobil Foxtrota căror ultima ieșire la Laval este mai bună decât indică rezultatul brut, au, de asemenea, un rol bun de jucat pentru un loc.


Selecția ZEturf.fr

Nu. Cal Conducător auto
11 REGINA GLAMOURULUI DUBOIS J.PH.
14 ARMORĂ AS BAZIRE N.
1 FLASH-GORDON THOMAN D.
10 FORBACH ABRIVARD A.
5 GLORANIE DES NOES LAGADEUC F.
4 DIEGO DU HOULET ERNAULT S.
13 GALANT GALAA RAFFINE E.
2 FOXTROT NOBLES LEBURGEOIS Y.

Selecția presei

În fiecare zi, Canalturf vă invită să consultați pt cursa Quinté+, lista celor 10 cai selectaţi de principalele ziare ale presei de cai (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

Nu. Cal Conducător auto
11 REGINA GLAMOURULUI DUBOIS J.PH.
1 FLASH-GORDON THOMAN D.
13 GALANT GALAA RAFFINE E.
5 GLORANIE DES NOES LAGADEUC F.
3 MAZA Ușoară DERIEUX R.
14 ARMORĂ AS BAZIRE N.
10 FORBACH ABRIVARD A.
16 GUERANDE ROCHARD B.
6 MANCHE GALLA PLOQUIN P. PH.
4 DIEGO DU HOULET ERNAULT S.

Add Comment