Rouge et Or: des records pour finir la saison

MONTREAL | Meciul dintre Rouge et Or și Concordia Stingers poate să nu fi avut mize, dar jucătorii s-au asigurat totuși să facă istorie sâmbătă după-amiază.

• Citește și: Carabinii își găsesc drumul înapoi spre victorie

• Citește și: Nicio problemă să-i ridici pe Stingers

Spectatorii de la Stadionul Concordia și-au câștigat banii într-un duel care s-a încheiat cu 37-24 în avantajul lui Rouge et Or și care a servit în esență drept pregătire pentru semifinala de săptămâna viitoare.

Receptorul Kevin Mital s-a asigurat mai întâi să-și pună numele în marea carte a recordurilor de fotbal universitar din Quebec datorită celor două pase de touchdown.

Cu 12 majore marcate în această toamnă, el a egalat recordul istoric al RSEQ pentru cele mai multe touchdown-uri dintr-un sezon.

Explozivul numărul 8 are acum 19 touchdown-uri în carieră, un record pentru Rouge et Or.

Arnaud Desjardins nu face excepție. Cu trei pase de touchdown, el a încheiat anul cu un total de 20, al doilea cel mai bun sezon pentru un fundaș UL. Fundașul a avut o altă zi grozavă la birou cu 29 din 41 de completări și 450 de metri de trecere.

Aceste fapte individuale nu au ascuns însă dezamăgirea care a locuit pe unii jucători și pe antrenorul principal Glen Constantin.


SPO-ROUG ET OR-STINGERS-CONCORDIA UNIVERSITY-MONTREAL

Foto Agenția QMI, Thierry Laforce

Nemulțumit

Șoferul Rouge et Or nu a fost mulțumit de efortul depus. Combinația dintre un „mare joc emoționant împotriva Montrealului” de acum două săptămâni, săptămâna de revedere și faptul că jocul a fost fără mize au avut un efect asupra jucătorilor săi.

„Faceți apel la spiritul lor competitiv și cred că nu am răspuns bine. Când ne-am confruntat cu adversitatea, nu ne-am descurcat bine. Am primit multe pedepse pentru indisciplină. Acestea sunt lucruri pe care le vom corecta săptămâna aceasta.” el a spus.

Constantin le-a cerut jucătorilor săi să se asigure că creează un decalaj de puncte suficient de mare pentru a-i permite să-și odihnească puțin titularii, lucru care nu a fost respectat.

„Am făcut afaceri grozave totuși, dar nu a fost consecvență. […] Trebuie să-i aducem înapoi. Trebuie să le arăți că nu poți doar să joci mingea. Există tehnici de urmat și sunt lucruri de făcut. »

Pedepsit pentru sărbătoare


Mital a sărbătorit cu voce tare după unul dintre jocurile sale.

Foto Agenția QMI, Thierry Laforce

Mital a sărbătorit cu voce tare după unul dintre jocurile sale.

După ce a fost interceptat în zona finală la prima serie ofensivă, Arnaud Desjardins a reușit să se răscumpere cu două pase de touchdown către Kevin Mital. Pe a doua majoră, un joc lung de 47 de metri, Mital și-a permis să sărbătorească revenind cu spatele în zona finală. O cochetărie care i-a adus o pedeapsă pentru comportament nesportiv.

” Ei steag atât de mult în această ligă! Uneori mă fac singur steag cand eu ţeapă [le ballon]uneori nu steag cand eu ţeapă. Acolo intru în zona finală mergând cu spatele și mă fac steag. Cred că ar avea multe afaceri pe care le-ar putea avea biciui în afară de asta. Ei sunt cei care decid”, a spus el, dezamăgit că a văzut echipa ieșind „un pic încet „început
întâlnire.

„Iisus”

Jucătorul de anul doi a preferat să vorbească și despre meciul viitor, decât despre recordurile pe care tocmai le stabilise.

Palma sărbătorilor i-a revenit însă lui Édouard Arsenault. Chiar în ultima piesă din prima repriză, Arnaud Desjardins a trimis o pasă lungă plină de speranță, care a ricoșat pe mai mulți jucători de la Stingers înainte de a fi prins de Arsenault, în timp ce se scufunda. Cei 86 au exultat după ce au terminat o Ave Maria
de 49 de metri.

„Noi numim acest joc „Iisus”. E un pic de noroc. A zburat pe câteva căști, treceam pe acolo și a căzut că eu am prins-o”, a spus Arsenault. Receptorul mai crede că el și coechipierii săi s-ar fi putut descurca mai bine, mai ales că Stingers (2-6) vor reveni pe stadionul TELUS-UL sâmbăta viitoare.

„Încă am vrut să trimitem un mesaj. Ne-am jucat puțin cu jumătate de inimă [sloppy]. Am vrut să ieșim puțin mai puternici, astfel încât să le fie puțin mai frică să revină săptămâna viitoare. Le-am dat puțină speranță în capul lor și nu asta ne-am dorit neapărat. »

♦ După o alergare de șapte iarzi în al patrulea sfert, Alex Duff a marcat primul său touchdown din carieră cu Rouge et Or.

Masa este stabilită pentru semifinală

MONTREAL | Concordia Stingers poate să nu fi provocat supărarea și să nu fi câștigat victoria, dar performanța lor le-a permis totuși să semene speranța pentru semifinală.

Cele două echipe se întâlnesc sâmbăta viitoare pe stadionul TELUS-UL, cu o pasă în finala Quebecului în joc. Ambele părți au vrut să se asigure că mesajele sunt transmise mai departe.

De partea Concordiei, credem că am reușit să facem acest lucru.

„Am vrut să jucăm 60 de minute întregi. Cred că am făcut-o. Bineînțeles că ne-am dori victoria, dar cred că am făcut-o bine ca echipă”, a rezumat antrenorul principal al albinelor, Brad Collinson.

„Cred că am jucat cel mai bun, cel mai bun fotbal al nostru în al treilea sfert, asta este sigur. Am avut mingea de multă vreme. Și apărarea noastră a fost în și în afara. […] Trebuie să reușim să închidem jocul când putem. Este încurajator pentru săptămâna viitoare”, a adăugat el.

„O să lovească”


Jeremy Murphy (15 ani) de la Stingers încearcă să scape de acoperirea acerbă a lui Rouge et Or.

Foto Agenția QMI, Thierry Laforce

Jeremy Murphy (15 ani) de la Stingers încearcă să scape de acoperirea acerbă a lui Rouge et Or.

Autor a șase recepții pentru câștiguri de 141 de yarzi și un touchdown, receptorul Jeremy Murphy i-a dat bătaie de cap secundarului Rouge et Or.

“Le-am spus receptorilor înainte de meci: ‘Nu contează care este rezultatul, cui îi pasă, nu contează. Jucăm săptămâna viitoare. Vom juca 60 de minute, vom juca fizic. Și asta săptămâna când vor face videoclipuri, vor trebui să aibă o mulțime de lucruri de rezolvat.” Sperăm că așa s-a întâmplat”, a sperat el.

Murphy, un jucător în al patrulea an, așteaptă deja cu nerăbdare să revină la Rouge et Or săptămâna viitoare.

„O să lovească, o să vorbească, dar da, abia aștept. Vor fi o mulțime de oameni. Este distracţie acolo va fi atmosfera. »

Așteptată cu fermitate

În tabăra câștigătorilor, dacă prestația zilei nu a fost pe gustul tuturor, deja ne-am promis că ne vom întoarce împreună în șapte zile. Va trebui să facem mai bine și nimeni nu a avut nevoie de explicații după întâlnire pentru a înțelege.

„Știm că următorul meci va fi mai bun și că vom fi mai motivați pentru semifinală, asta este sigur”, a spus Édouard Arsenault, care a încheiat jocul cu patru recepții și 95 de metri de câștig. pe lângă lovitura lui.

„Știam că este un joc care nu înseamnă nimic. Ne-am făcut jocurile. Și săptămâna viitoare, vom reveni la asta. Nu am vrut să le arătăm totul săptămâna aceasta ”, a adăugat Kevin Mital.

Add Comment