Un club improbabil din Ligue 1 îl visează pe Milik, Heavy pentru OM în C1, Kamara vorbește despre plecarea lui… Știrile ferestrei de transfer 3 OM pentru această luni!

Ca în fiecare seară, FCM vă oferă cele 3 știri OM ale zilei! În programul acestei luni: Un club improbabil din Ligue 1 (improbabil) îl visează pe Milik, greutate grea pentru OM în Liga Campionilor, Kamara vorbește despre suporterii lui Marsilia…

Mercato OM: Un club din Ligue 1 (putin probabil) visează la Milik!

După un sezon slab marcat de accidentări și tensiuni cu antrenorul său, Jorge Sampaoli, Arek Milik nu are nicio asigurare că va fi încă olimpic în sezonul viitor. Dacă marile nume europene nu se bat încă la poartă, conform informațiilor de la RMC, FC Nantes și-ar dori să-l recupereze pe atacantul polonez în perioada de transfer al verii.

Arkadiusz Milik a avut un sezon 2021/2022 destul de paradoxal. Accidentat la începutul sezonului și apoi pus pe bancă de Sampaoli, internaționalul polonez a reușit totuși să marcheze 7 goluri în Ligue 1 (21 în toate competițiile) cu un timp de joc nu întotdeauna consistent. Trebuie spus că fostul napolitan a avut dificultăți în asimilarea principiilor de joc ale antrenorului argentinian, iar de multe ori a apărut neputincios în sistemul pus în aplicare de antrenorul său. Neînțelegeri care au dus la tensiuni între cei 2 bărbați prin intermediul presei. Un sezon suplimentar la comanda lui Sampaoli pare așadar greu de prevăzut pentru atacantul de la Marsilia.

CITEȘTE ȘI: OM: Guendouzi face pe toată lumea să râdă (chiar și Lucas Perrin)

Nantes pe Milik?

Dacă cluburi precum Juventus, Roma sau Atlético sunt citate în mod regulat drept candidați pentru atacantul de 28 de ani, se pare că aceste piste s-au răcit oarecum. Un avantaj pentru alte cluburi care ar putea profita de situația specială a atacantului olimpic. Potrivit informațiilor de la RMC Sport, FC Nantes și mai ales președintele său Waldemar Kita ar dori să facă marea mișcare în fereastra de transferuri atragându-l pe fostul jucător de la Ajax în Canare. O informație destul de surprinzătoare care rămâne de confirmat având în vedere așteptările salariale ale lui Milik care rămân destul de mari pentru un club precum Nantes și mai presus de toate ar părea surprinzător că jucătorul semnează într-un club care nu participă la C1 și care nu joacă lider. roluri. in Liga 1.

OM: Greu de venit pentru Marsilia în Liga Campionilor

OM va fi bine în LDC sezonul viitor. Prin urmare, obiectivul principal al clubului este atins. Oamenii lui Jorge Sampaoli vor dori cu siguranță să aibă o campanie mai bună decât precedentele. O căutare care nu va fi ușoară, conform coeficienților UEFA, Marsilia va fi la pălăria 4 și ar trebui să aibă o remiză destul de complicată.

LISBOA, PORTUGALIA – 18 AUGUST: Trofeul UEFA Champions League este văzut pe teren înainte de semifinala Ligii Campionilor UEFA dintre RB Leipzig și Paris Saint-Germain FC pe Estadio do Sport Lisboa e Benfica pe 18 august 2020 la Lisabona, Portugalia . (Fotografie de Michael Regan – UEFA/UEFA prin Getty Images) De Icon Sport – — – Estàdio da Luz – Lisabona (Portugalia)

Marsilia a făcut-o! Olympique de Marseille va fi bine în LDC sezonul viitor, după locul al doilea obținut chiar în ultima zi împotriva Strasbourg. Un loc secund semnificativ pentru că le permite olimpicilor să se califice direct în UCL fără a trece printr-o rundă preliminară. La 2 ani de la un loc doi obținut în circumstanțe deosebite cu oprirea campionatului și venirea crizei de sănătate, OM revin în LDC fără nicio dispută posibilă de data aceasta.

Citește și: OM: Acești doi recruți fani Sampaoli!

Marsilia în pălărie 4?

După ultimele campanii UCL care nu au fost chiar strălucitoare, oamenii lui Sampaoli vor avea ca obiectiv principal să realizeze un parcurs mai bun decât în ​​anii precedenți când OM se făcuse doar amăgiți. Și nu va fi ușor pentru că Marsilia s-ar putea regăsi din nou cu o remiză dificilă. Potrivit coeficienților UEFA, Marsilia a obținut 16.000 de puncte în sezonul 2021/2022, ceea ce este mai mic decât echipe precum Lyon, Lille sau PSG. Drept consecință directă, foceanii nu vor fi în pălăria 3 și ar trebui să se regăsească din nou în pălăria 4, sinonimă cu egalitatea împotriva marilor echipe europene.

Important să știi de ce vrei să fii acolo, trebuie să fii clar, sincer, asta e cel mai important

” Viitorul meu? Nu știu. Mă gândesc la obiectivul pe care îl avem în față. Vrem C1 pe bani sau să fim competitivi? Important să știi de ce vrei să fii acolo, trebuie să fii clar, sincer, asta e cel mai important lucru.Va exista posibilitatea de a crea sau nu o echipa de Champions League.Fii acolo 4 sau 6 jocuri si opriti sau continuati in aceasta competitie.Apoi proiectul se va decide pe baza acestor baze.Resurse pe masura capacitatilor clubului.Daca jucam doar ca sa trecem neobservati nu este logic.Criticii vor fi mereu acolo.Trebuie sa fim foarte clari ce vrem.Daca obiectivul este mai economic, aduce o presiune care nu este necesara. asta s-a întâmplat în ultima campanie. Cei 60.000 de oameni vor fi în continuare acolo. Trebuie să urmeze echipa, antrenorul și liderii”. Jorge Sampaoli – sursa: Conferinta de presa (19.05.2022)

Citește și: OM: Guendouzi îl desemnează pe acest coechipier drept un jucător esențial!

OM Mercato: „Suporterii de la Marsilia? ce vrei sa-ti spun? »


Acum fostul mijlocaș al Olympique de Marseille, Boubacar Kamara, a vorbit la o conferință de presă duminică, în timpul reuniunii echipei Franței. El a explicat alegerea sa de a părăsi Marsilia pentru a se alătura lui Aston Villa.

Boubacar Kamara – Olympique de Marseille în timpul meciului Lazio – OM de la Stadio Olimpico, Roma, Italia, pe 21 octombrie 2021.

Boubacar Kamara s-a alăturat în această duminică la lotul echipei franceze pentru prima dată în carieră. El a susținut o conferință de presă după aceea și a putut răspunde la întrebări despre alegerea sa de a părăsi OM pentru a se alătura Aston Villa.

Citește și: Mercato OM: Franck Haise reacționează la zvonurile Fofana-Clauss

„După ce ne-am referit la suporteri… Suntem calificați în Liga Campionilor am avut un sezon foarte mare, după aceea vrei să-ți spun ce? Da, este alegerea mea. Am vrut o schimbare de peisaj. Sunt de șaptesprezece ani la OM, cu care am jucat deja în Liga Campionilor. Ce vrei să-ți spun? Am avut acel sentiment cu Aston Villa. Când antrenorul (Steven Gerard) vine să te vadă la tine, că face călătoria, îți explică proiectul, ești fericit. » Boubacar Kamara – Sursa Conferință de presă (19.05.2022)

Citeste si: [INFO FCM] Piața transferurilor: OM l-a contactat pe Axel Witsel

Și Didier Deschamps, care tocmai l-a ales pentru prima dată pe Boubacar Kamara, a fost întrebat despre acest subiect într-o conferință de presă. Antrenorul Blues a luat apărarea noului său jucător în fața jurnaliștilor.

„Este alegerea lui. A avut libertate, a ales. Nu există alegeri greșite. Are un sezon foarte, foarte bun. Fiind tânăr, are și multă maturitate în joc, o versatilitate interesantă. A fost foarte folosit, foarte regulat, într-un rol nu întotdeauna evidențiat dar important pentru stabilitatea unei echipe. Va descoperi un alt campionat. Cu siguranță, Aston Villa nu face parte din cele mai bune echipe din Premier League la început. Este un pas pentru el, ceva diferit. Dar nici aici nu am toate elementele care au condus la luarea acestei decizii”. Didier Deschamps – Sursa: Conferinta de presa (28.05.22)

Add Comment